Conferenties, workshops, heidagen

Wij hebben jaren ervaring met het organiseren van conferenties rond duurzaamheidsvraagstukken en transities in de zorg. We nemen graag de hele organisatie op ons, inclusief conceptontwikkeling, vormgeving en begeleiding én de fondsenwerving als dat aan de orde is. Voor de door ons ontwikkelde conferentie “Een oefening in aardgasloos denken” in het kader van het 25-jarig jubileum van het Klimaatverbond, hebben we een spel ontwikkeld, waarmee alle ca. 400 deelnemers met elkaar routekaarten naar een aardgasvrije wijk ontwierpen….

 

 

 

Marjo Kroese combineert een stevige gespreksbegeleiding met een gedegen kennis van de materie, zodat we in gesprekken met deelnemers de diepte in kunnen.

In onze conferenties doet iedereen mee en geven we verrassende wendingen aan ogenschijnlijk wat saaie thema’s. We hebben de regie over de organisatie en afhankelijk van de omvang van de opdracht besteden we de praktische kanten ervan uit aan een organisatie- en evenementenbureau.

 

Workshops en heidagen

Kroese&Kroese organiseert in opdracht stevige workshopsessies en (meerdaagse) heidagen voor grotere groepen tot 100 personen. We ontwikkelen werkvormen en kleine of grotere spelopdrachten die bijdragen aan de stapsgewijze ontwikkeling van nieuwe inzichten en gezamenlijke wegen naar nieuwe strategieën. Dat doen we in company of juist met meerdere organisaties die een project samen van de grond moeten trekken.

We vinden het belangrijk om chaos en hilariteit te scheppen, zodat mensen hun stokpaardjes loslaten en er in een vrije sfeer nieuwe en gezamenlijke ideeën kunnen ontstaan.

Marjo Kroese begeleidt de bijeenkomst, Yvonne Kroese zorgt voor op maat gemaakt 2D en 3D spel- en werkmateriaal.

De bijeenkomsten verschillen in grote van 15 tot ca. 125 deelnemers, waarbij we ervoor zorgen dat iedere deelnemer actief betrokken is en opdrachten uit te voeren heeft.