Wie zijn wij

Marjo Kroese geeft vorm aan kleine en grote projecten met verschillende stakeholders (zoals overheden, bedrijven, ngo’s en bewoners). We bedenken aansprekende vormen waarin mensen op een levendige manier met elkaar van gedachten wisselen, waarbij stokpaardjes worden verlaten en deelnemers stapsgewijs met elkaar vraagstukken van verschillende kanten bekijken, analyseren en naar nieuwe oplossingen zoeken.

Marjo is een ervaren procesbegeleider op het gebied van energie en andere duurzaamheidsthema’s. (zie verder bij de verschillende werkwijzen)

Yvonne Kroese maakt illustraties,  animaties en 3D objecten. Binnen Kroese&Kroese doet ze dat voor alles wat de gedachtewisseling tussen deelnemers kan visualiseren en een complexe discussie ten goede kan komen. Ook ontwerpt ze beeld en decors voor workshops en conferenties en bijvoorbeeld campagnes. Bijvoorbeeld een energiebesparingscampagne voor gemeenten waarvoor zij een ‘woningdecor’  ontwikkelde.

In de combinatie Kroese&Kroese ontwikkelen Marjo en Yvonne ook serious games, zoals het spel ‘Route naar een aardgasvrije wijk” in opdracht van Vereniging Klimaatverbond Nederland. Marjo en Yvonne werken deels apart en deels samen, afhankelijk van de wensen, ideeën en het budget van de opdrachtgever. Zie voor het werk van Yvonne Kroese ook haar websites www.crispyclips.nl en www.wallstories.org.